Nieuwe Smaken te koop bij Albert Heijn

Nieuwe Smaken te koop bij Albert Heijn

3 August 2015

We zijn heel blij dat 3 van onze heerlijke smaken met echt fruit bij Albert Heijn XL in het assortiment opgenomen zijn.

Met ingang van 3 augustus zijn de smaken Blauwe bessen, Zoete & Zure Kersen en Kruisbessen in 150 g porties te koop bij Albert Heijn XL in Nederland.

Al onze yogurt wordt gemaakt van melk van Jersey koeien. De fruitcompotes bereiden we in onze eigen keuken en bevatten alleen de beste ingrediƫnten en geen kunstmatige toevoegingen.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.

Naam *
Email *
Website

Eerdere reacties

M Hollman

03 August 2015 at 7:00 pm

Bij de Jumbo kreeg ik alleen de Kersen, super lekker met veel hele vruchten, Bdn daarnanaar Delhaize gegaan en heb daar de laatste kersen kunnen kopen. Ben blij dat Albert Hein XL het gaat opnemen. Ben benieuwd naar de andere smaken, alleen de potjes zijn kleiner??

Yogurt Guru

21 August 2015 at 10:27 am

Bedankt voor uw berichtje M Hollman. Bij Delhaize blijven de grote potten als voorheen in het assortiment. Albert Heijn heeft gekozen voor de kleinere individuele potjes. We zijn benieuwd wat u van de andere smaken vindt. De yoghurt met blauwe bessen heeft bevat zelfs 28% fruit.

Elles

09 August 2015 at 11:55 am

Geen woord te veel aan gezegd. Ik heb de kersenyoghurt gekocht, omdat het geheel mij aansprak en het is heerlijk.
Gekocht bij een kleinere AH en ik hoop dat ze deze in het assortiment houden. De kruisbes zag ik ook, echter daar heb ik niets mee, de blauwe bes zal ik komende week kijken of die ook in de koeling staat en ga deze dan ook zeker proberen!

Yogurt Guru

20 August 2015 at 9:12 pm

We zijn blij met uw berichtje en willen u daar heel erg voor bedanken. Onze doel is mensen blij maken met onze producten. En over de Kruisbessen; die zijn een beetje vergeten en spreken daarom misschien niet meteen aan. In de UK is het inmiddels de smaak die het best verkoopt en heeft dan ook een prijs gewonnen; de Great Taste Award. Maar prijs of niet, smaken verschillen nou eenmaal.

Stapel op Stapleton

31 August 2015 at 1:05 pm

Vandaag voor het eerst de Kersen en Kruisbessen geproefd en ben meteen verkocht!. De Kruisbessen was zeer verrassend in positieve zin. Nu ben ik zeer benieuwd naar de ijs van Stapleton. Hoop binnenkort in de schappen te vinden.

C. Durlinger-Le Roux

31 August 2015 at 1:38 pm

kocht bij AH yoghurt met blauwe bessen! HEERLIJK!
Helaas waren andere smaken uitverkocht. Hopelijk spoedig weer nieuwe voorradig. Ben erg benieuwd naar Kruisbessen. Als echte Limburgse liefhebber van deze vrucht!

A.van der Waals

12 September 2015 at 10:27 pm

Ik heb zojuist de yoghurt met blauwe bessen gegeten. Heerlijk! Gekocht bij AH XL in Nijmegen. Ik ga de andere smaken ook proberen

Karin de jonge

20 November 2015 at 12:24 am

Ik heb alleen de kruis bessen gehad heerlijk en verrassend en fris ,is zie nu dat er nog meer smaken zijn ,even in een anderen Albert Heijn kijken

Jeroen Warmerdam

21 December 2015 at 4:29 pm

Bij AH afgeprijsde bekertjes gekocht, smaak Kruisbessen. Super! Hele kruisbessen en een verrassend lekkere yoghurt. Ik ga de andere smaken ook proberen. Eindelijk eens een puur product zonder ongezonde toevoegingen.

Kees

05 March 2016 at 9:17 am

Kan ze helaas bij Jumbo niet meer vinden. Jammer!!!!

Yogurt Guru

07 March 2016 at 11:52 am

Ja, het is niet langer daar. Alleen bij Albert Heijn in 150g potjes!