Iets Over Ons

Stapleton’s , natuurlijke, romige yoghurts zijn in drie heerlijke vruchten-smaken in Albert Heijn winkels in heel Nederland verkrijgbaar.

Stapleton kwam in 1975 tot stand op wat destijds een traditionele familieboerderij was in de welige landelijke Noord Devon regio, in het zuidwesten van Engeland.

Het doet ons groot plezier deze relatie weer te hebben kunnen hervatten zodat onze Nederlandse klanten onze yoghurt nu in Albert Heijn winkels kunnen vinden.

Ons zuivelbedrijf is nog steeds een familiebedrijf gebaseerd op de voormalige boerderij en wordt gerund met integriteit, trots en respect voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken. Hoewel wij nu geen eigen koeien meer hebben, betrekken we onze melk van een boerderij nog geen 5 km van ons vandaan.

Sinds 2000 heeft Stapleton drie Quality Food Awards en twee Great Taste Awards voor haar producten gewonnen. De ‘Q’ Awards zijn belangrijke prijzen voor voedingsproducten in de Engelse Supermarkets als erkenning voor producten van de hoogste kwaliteit. Een Great Taste Award is een soort Oscar voor levensmiddelen en wordt jaarlijks georganiseerd door de Guild of Fine Food.

Het doet ons veel plezier dat onze Nederlandse vrienden nu ook van onze heerlijke yoghurts kunnen genieten.

Iets Over Ons