Hoe wij onze yoghurt maken

Onze yoghurt wordt nog steeds op de traditionele manier gemaakt en daarmee wordt onnodige over-processing vermeden.

We nemen romige melk van een plaatselijke kudde Jersey koeien en voegen daar alleen maar fruit of andere natuurlijke ingrediënten en wat ongeraffineerde rietsuiker aan toe.

Wij maken onze yoghurt nog in kleine vaten van 30 liter.  Deze techniek geeft onze yoghurt haar gladde, zijdeachtige textuur zonder daarvoor stablisatoren te gebruiken.

Dit resultaat is niet mogelijk wanneer de veel grotere industriële vaten worden gebruikt, zoals dat  bij de meeste fabrikanten gebeurt.

Onze vruchtenyoghurts bevatten 25% zuiver fruit.  Alle vruchten worden vers bereid in onze eigen vruchtenkeuken en met de hand door de yoghurt geroerd.  Dit maakt het gebruik van smaak- en kleurstoffen en kunstmatige additieven overbodig.

Het feit dat wij geen gelatine, gemodificeerd zetmeel of andere bindmiddelen gebruiken maakt ons bijna uniek onder de yoghurt- producenten.

Wij geloven dat de manier waarop wij dit doen in onze yoghurts te proeven is!

Hoe wij onze yoghurt maken