Great Taste Awards

Great Taste Awards

17 September 2014

Stapleton heeft dit jaar twee Great Taste Awards gewonnen. Een Great Taste Award is een soort Oscar voor levensmiddelen en wordt jaarlijks georganiseerd door de Guild of Fine Food . Een vakbekwame jury bepaalt door middel van blind proeven dan welke producten een geweldige smaak oftewel Great Taste hebben.

Tijdens dit premium food event werden de prijzen toegekend aan maar liefst twee van onze yoghurts; nl de aardbeien&clotted cream yoghurt en de kruisbessenyoghurt.

Peter Duncan, die samen met zijn vrouw Carol Stapleton gegrondvest heeft, zei:

“Ik ben opgetogen en blij met de prijzen die we gewonnen hebben. Het is de eerste keer dat we mee gedaan hebben en ik kan niet wachten om deze eervolle vermelding op de verpakking te zien.

We hebben 40 jaar met passie en overtuiging gewerkt aan de kunst van maken van overheerlijke yoghurt en het is fantastisch dat de jury, die duidelijk een hele goede smaak heeft, dit ook (h)erkend heeft.”

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.

Naam *
Email *
Website

Eerdere reacties

Jos Konings

08 January 2015 at 3:25 pm

Hoe oud zijn Peter en Carol als ze er 40 jaar aan gewerkt hebben ????
Het is inderdaad een HEERLIJK product waar we enkele maanden geleden kennis mee hebben gemaakt. De gewonnen prijzen zijn dan ook ECHT verdiend.!